ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Ovisi li cijena o broju članova obitelji?
Božić je obiteljski blagdan, a ovaj doživljaj predstavlja dar cijeloj obitelji. Želja roditelja da usreći svako svoje dijete apsolutno je jednaka i najvažnija (brojali se oni kao jedno, dvoje ili troje…).

Stoga smo kreirali univerzalnu obiteljsku cijenu ulaznice 250 kn (a kao prosjek smo računali na najčešću četveročlanu obitelj).

Mogu li povesti još nekoga tko ne pripada mojoj obitelji?

Ukoliko popunjavate cijeli termin koji je generalno predviđen za dvije obitelji, možete iskoristiti kapacitet od oko 8 osoba prema vlastitim željama. Cijeli događaj poprima još zabavniju i opušteniju dimenziju u većem društvu i među poznatima.

Ako bismo napunili termin  s 8 osoba, ali da one npr. pripadaju tri obitelji, plaćamo li tada za svaku obitelj 250 kn?

Puna cijena jednog termina je 500 kn (predviđeno za dvije obitelji). U ovakvom slučaju vi možete tu punu cijenu međusobno ravnopravno podijeliti.

Što ukoliko bismo željeli ovaj događaj rezervirati isključivo samo za svoju obitelj?
U tom slučaju možete odabrati opciju ekskluzivnog zakupa cijelog termina po njegovoj punoj cijeni i uz plaćanje pologa.

Mogu li doći ako nemam rezerviran termin?
Ne, s obzirom da je sve unaprijed organizirano prema rezervacijama. Za svaki dogovoreni termin mora postojati potvrda.

Što ako nisam u mogućnosti doći u rezerviranom terminu?
Nepredviđene okolnosti su uvijek moguće. Svakako vas molimo da nam se javite u slučaju spriječenosti, po mogućnosti barem dan ranije. Ukoliko budemo mogli, pokušat ćemo vam dogovoriti neki drugi termin.

Kada obavljamo plaćanje?
 Po dolasku Baki Mraz. Molimo da odmah pripremite točan iznos.

Moramo li se pridržavati točnog vremena dolaska-odlaska?
Da. Imajte na umu da prilikom ispraćanja jednih obitelji simultano dočekujemo druge. Ukoliko dođete ranije, morat ćete sačekati. Za odlazak se trebate početi spremati onoliko ranije koliko vam je potrebno kako bi u puni sat mogle ući sljedeće obitelji.

Možemo li povesti profesionalnog fotografa?

Možete jedino u slučaju ako ekskluzivno zakupite cijeli termin samo za sebe .

Za koje uzraste djece je Kućica Djeda Mraza najoptimalnija?
Za dob 3+ . Budući da je riječ o interaktivnom druženju s Djeda Mrazom, sasvim malena djeca najčešće ne surađuju, a
znaju pokazati i strah uobičajen u toj dobi. Mi svakako nastojimo izgraditi ugodnu atmosferu, te se u većoj grupi i sasvim malena djeca mogu osjećati sigurnije.
Djeca u dobi 5-10 god. se najviše oduševljavaju. A o odraslima da i ne pričamo… 😉

Možemo li donijeti vlastiti poklon koji će Djed uručiti djetetu?
S obzirom da su u terminu dvije obitelji, ostala djeca bi se pitala zašto i ona nisu dobila takav poklon… Svako dijete iz Djedove vreće izvlači slatki poklon paketić kao znak dobrodošlice, a dolazi k nama upravo s nakanom da se oči u oči dogovori s njim o onom pravom poklonu koji će ga dočekati ispod bora na Božićno jutro.

Koliko traje druženje i od čega se sastoji?
Sat vremena se iz našeg dosadašnjeg iskustva pokazao kao optimalno vrijeme. Za to vrijeme djeca se uspiju dovoljno opustiti, a kada je zabavno, vrijeme proleti za tili čas. Nemamo nikakvu uhodanu “predstavu”, već pratimo reakcije djece i prilagođavamo im se u hodu. Vaše natuknice koje nam u prijavi dostavljate velika su pomoć u usmjeravanju razgovora. Sretni smo kada se roditelji maksimalno uključe u ovo druženje, jer tako zajednički stvaramo  toplu obiteljsku atmosferu. Smijemo se, plešemo, pjevamo, bojamo, zezamo, vodimo “ozbiljne” razgovore, smišljamo želje…