USKRS U VRTU ČUDESA

Image module

Pred vama je još jedna čudesna bajka za djecu i odrasle…

Uživajte u Uskršnjoj bajci u našoj maloj zemlji čudesa baš poput Alise koja je potrčala za bijelim zecom, propala kroz njegovu rupu i našla se u čudesnom vrtu mašte.

U Vrtnoj bajci dočekat će vas kolač i napitak koji će vam govoriti „pojedi me“ i „popij me“. Oni će vam pomoći da se smanjite i postanete poput djece koja će uživati u razdraganim osjećajima i igri.  ili pak da se opet povećate i kao odrasli odaberete svoj najljepši kutak za uživanje u najljepšem vrtu u Hrvatskoj.

Dječicu očekuje uzbudljiva potraga za čokoladnim jajima, škola zečjih skokova, čajanka s Bijelim zecom i igra sa ostalim mekanim zekanima te puno zabave… Oni veći moći će napisati pisamce Uskršnjem zeki, a oni manji šapnuti  svoje želje osobno na dugačko zečje uho…

U Vrtnoj bajci čak i Bijeli zec zaboravi pogledavati nas svoj sat, jer predviđenih sat vremena maštovite avanture proleti.

Cijena ulaznica (s uključenom konzumacijom te čokoladnim jajima za djecu):

  • Odrasli – 40 kn
  • Djeca (iznad 2 god.) – 35 kn

Potražite slobodan termin na niže navedenom linku za rezervacije.

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO

RETRO BAJKA – POVRATAK U 80-e

vrtna bajka, event, osamdesete
vrtna bajka, www.vrtnabajka.com, masni kruh
vrtna bajka, event, osamdesete
REZERVIRAJ SVOJE MJESTO

Vrijeme održavanja: 28. i 29.  srpnja, od 19 -22 h

Povodom otvaranja ljetnog craft pivskog vrta u suradnji Vrtne bajke i pivovare Legionar, a u ime zlatnih godina organiziramo event RETRO BAJKA – Povratak u 80-e.  U ambijentu najljepšeg vrta u Hrvatskoj uživat ćemo u ljetnoj večernjoj vrtnoj zabavi uz glazbu iz 80-ih, uz nostalgične okuse iz tog vremena, te brojne sitnice koje će vas vratiti u mladost, a možda i još dalje. Dress code 80-ih poželjan.
Cijena ulaznice: 50,00 kn – uključuje: bon za jedno piće (craft pivo 0,5 l; bezalkoholni gusti sok sa šlagom okusa nostalgije; sok od bazge s mirisom djetinjstva u neograničenoj količini), konzumaciju u slanom kutku (slavonski fast food/jedno od NAJjela 80-ih, fiiini kruva masti sa crvenom paprikom i domaćom rajčicom) ili u slatkom kutku (pita od najsočnijih slavonskih šljiva i pita od jabuka) i naravno – nezaboravan doživljaj!

Povedi svoju ekipu! Sretni staru ekipu! Upoznaj novu ekipu!
Jer ekipa je u Vrtnoj bajci!

“Jer 80-e su bile godine kad smo stalno skupa bili mi….  A gdje si ti? A gdje si tiii?….”