Image module

Kućica Djeda Mraza

Kad se studen počne polako zavlačiti u nas, vrijeme je za najtopliju i najčarobniju priču „Vrtne bajke“ – Kućica Djeda Mraza 

Postoji (da, zaista) jedan dobrodušni djedica koji je obišao svijet ne zna mu se broj puta, a na njegovim putovanjima iz nebeskih visina oku je zapelo jedno čarobno mjesto… Pričinjavalo mu se poput oaze mašte usred pustinje. Pa odluči djedica jedne godine spustiti se niz dimnjak bajkovite drvene Kuće bake Eve  i provesti u njoj cijeli advent kako bi se napunio potrebnom čarolijom do Božića.

Kuća Djeda Mraza; Vrtna bajka; www.vrtnabajka.com

I svidjelo mu se jaaako! Djeci, mamama i tatama još i jače! I tako to postade tradicija, te Kuća bake Eve u „Vrtnoj bajci“ svakoga adventa čarolijom postaje KUĆICA DJEDA MRAZA.

U njoj možete kao obitelj doživjeti zaista jedinstvenu blagdansku atmosferu, toplinu i čaroliju. Uživanje i grijanje uz pucketavu vatricu iz kamina, kuhano vino i čašicu toplog razgovora, usta punih domaćih kolačića Bake Mraz, dok vaša dječica imaju najdražeg djedicu na sat vremena za druženje u veseloj atmosferi. Kako li se samo začude kad spoznaju da Djed Mraz zna toliko o njima. Čak i oni koji pomalo sumnjaju ili više odavno ne vjeruju u Djeda Mraza, mijenjaju svoje mišljenje… Uz dobiveni slatki poklon paketić djeca će osobno prenijeti Djedu svoje želje za poklon pod borom, a on će ih zapisati u svoju knjigu želja i prenijeti vrijednim vilenjacima.

A vilenjaci, ta malena stvorenja koja u svakom trenutku promatraju ponašanje djece, Djedici su već sve “izdali”. Hoće li na ovom druženju Djedica uručiti djetetu ovjerenu potvrdu Dobro dijete ili…? Pssst, šapnut ćemo samo da za Djeda nema “zločeste” djece, već samo ponekad neprimjerenog ponašanja. A Kućica Djeda Mraza pomoći će vam da poučite svoju djecu istinskim vrijednostima i pravom duhu Božića. Pročitajte Djedovu poruku koju prenosi Božićna bajka o Janu i Franu 

 Pregršt emocija i uspomena koja će se pamtiti cijeloga života, poklon su neprocjenjive vrijednosti cijeloj obitelji

Kuća Djeda Mraza; Vrtna bajka; www.vrtnabajka.com

Ukoliko imate nekih nejasnoća, pokušajte na našem linku pronaći odgovor na često postavljana pitanja.

CIJENA :

250 kn po obitelji

TERMINI

Trajanje termina: 1 h

U jednom terminu primamo dvije obitelji kako bismo maksimalno iskoristili kapacitet kućice (oko 8 osoba) i tako smanjili broj onih koji svake godine ostanu bez termina.

Cilj nam je da u zajedničkom terminu prvenstveno budu članovi šire obitelji ili prijatelja pa naglašavamo da ih odmah prijavite, jer kasnije će druga obitelj biti dodijeljena slučajnim izborom.