Image module

Kućica Djeda Mraza

Kad se studen počne polako zavlačiti u nas, vrijeme je za najtopliju i najčarobniju priču „Vrtne bajke“ – Kućica Djeda Mraza 

Postoji (da, zaista) jedan dobrodušni djedica koji je obišao svijet ne zna mu se broj puta, a na njegovim putovanjima iz nebeskih visina oku je zapelo jedno čarobno mjesto… Pričinjavalo mu se poput oaze mašte usred pustinje. Pa odluči djedica jedne godine spustiti se niz dimnjak bajkovite drvene Kuće bake Eve  i provesti u njoj cijeli advent kako bi se napunio potrebnom čarolijom do Božića.

Kuća Djeda Mraza; Vrtna bajka; www.vrtnabajka.com

I svidjelo mu se jaaako! Djeci, mamama i tatama još i jače! I tako to postade tradicija, te Kuća bake Eve u „Vrtnoj bajci“ svakoga adventa čarolijom postaje KUĆICA DJEDA MRAZA.

U njoj možete kao obitelj doživjeti zaista jedinstvenu blagdansku atmosferu, toplinu i čaroliju. Uživanje i grijanje uz pucketavu vatricu iz kamina, kuhano vino i čašicu toplog razgovora dok vaša dječica imaju najdražeg djedicu samo za sebe i druženje u veseloj atmosferi. Kako li se samo začude kad spoznaju koliko Djed Mraz zna o njima. Čak i oni koji pomalo sumnjaju ili više odavno ne vjeruju u Djeda Mraza, mijenjaju svoje mišljenje… Uz dobiveni slatki poklon paket djeca će osobno prenijeti Djedu svoje želje za poklon pod borom, a on će ih zapisati u svoju knjigu želja i prenijeti vrijednim vilenjacima. Njihova radionica nalazi se tik uz Djedovu kućicu i djeca će ju također posjetiti. U radionici vilenjaci izlažu i dio svog adventskog i Božićnog asortimana blagdanskih ukrasa koji je namijenjen za prodaju.

A vilenjaci, ta malena stvorenja koja u svakom trenutku promatraju ponašanje djece, Djedici su već sve “izdali”. Hoće li na ovom druženju Djedica uručiti djetetu ovjerenu potvrdu Dobro dijete ili…? Pssst, šapnut ćemo samo da za Djeda nema “zločeste” djece, već samo ponekad neprimjerenog ponašanja. A Kućica Djeda Mraza pomoći će vam i u tome da poučite svoju djecu istinskim vrijednostima i pravom duhu Božića. Pročitajte Djedovu poruku koju prenosi Božićna bajka o Janu i Franu 

 Pregršt emocija i uspomena koja će se pamtiti cijeloga života, poklon su neprocjenjive vrijednosti cijeloj obitelji

Kuća Djeda Mraza; Vrtna bajka; www.vrtnabajka.com

Ukoliko imate nekih nejasnoća, pokušajte na našem linku pronaći odgovor na često postavljana pitanja.

CIJENA :

270 kn po obitelji

(uključuje cjelokupni sadržaj, piće i slatki poklon paket za dijete)

TERMINI

Trajanje termina: 30 min u kućici s Djedom Mrazom i nakon toga okvirno 30 min u obilasku čarobne adventske Vrtne bajke i njenih sadržaja.

Situacija s koronom diktira nam ovogodišnju organizaciju i zahtijeva određene prilagodbe. Iz tog razloga je vrijeme boravka u samoj kućici skraćeno i ograničeno samo na pripadnike jedne obitelji. Obitelji se izmjenjuju jedna za drugom u svojim točno definiranim terminima i nema međusobnih kontakata.