Vrtnu bajku piše ljubav. Ljubav utkana u njeno stvaranje. Ljubav prema prirodi, biljkama i životinjama. Ljubav prema ljudima. Ljubav prema umjetnosti. Ljubav prema stvaranju lijepih, toplih i čarobnih priča.

A ovo smo mi koji stojimo iza cijele te ljubavne priče…

Team member
ZDENKA
Cvjetna vila s velikim krilima mašte - vrtlarica, kreativka, pisalica
vrtna bajka, o nama, željko
ŽELJKO
Čarobnjak zlatnih ruku zaslužan za sve majstorske izvedbe u Vrtnoj bajci.
Djed Mraz (pssst, ovo djeca ne smiju znati!)
vrtna bajka, o nama, matej
MATEJ
Samozatajni umjetnik
vrtna bajka, o nama, fran
FRAN
Šaptač životinjama

… a što o nama kažu naši posjetitelji…

Izabela Frencl ex BukovacAndrea AbelKristina OsijekDanijela MelešMaja JurićSanela LinardićMaja Bitanga
"Poseban osjećaj koji ne želiš da ikad prestane! Sjajna ideja i realizacija, baš tako nešto posebno i čarobno nam treba! Samo riječi hvale od nas. Svakako se vidimo ponovno."
Izabela Frencl ex Bukovac
"Sve pohvale. Domaćini su predivni, topli ljudi. Ambijent je savršen, predivno uređen s puno ljubavi i pažnje. Hvala sto ste početak naše bajke uljepšali vašom bajkom."
Andrea Abel
"Velika pohvala za divne, susretljive domaćine i predivno i kvalitetno organiziranu rođendansku proslavu! Veselimo se nekom novom susretu. Svakako ovu ljepotu prirode treba doći vidjeti i doživjeti! Nevjerojatno je koliko je ljubavi i truda uloženo u ovakvu oazu mira."
Kristina Osijek
"Još uvijek je teško naći pravu riječ kojom bih opisala bujicu osjećaja i emocija koja je prolazila dok sam obilazila vašu divnu Vrtnu bajku... Neopisivo lijep osjećaj biti dio vašeg rajskog vrta."
Danijela Meleš
"Predivno mjesto i predivni ljudi! Nemam više što nadodati... osim da treba doći i vidjeti 🙂 Vidimo se svakako opet! 🙂 :)"
Maja Jurić
"Savršenstvo bez mane, kao u bajci. 🙂 Djed i baka zrače posebnom energijom. Hvala za neopisiv osjećaj."
Sanela Linardić
"Divota, nad divotama!!! Doživljaj za pamćenje! Svaka čast na ideji, trudu, gostoprimstvu, simpatičnosti i Djedici koji je praviiiii! 🙂 Zbog vas vjerujemo u Djedicu i čekamo ga sa čvarcima! :)"
Maja Bitanga